Avtomatizirajte načrte modelov
iz ProtaStructure

Hitro ustvarjajte “smart”
načrte jeklenih konstrukcij

Uredite, izpopolnite in dokončajte
detajle vašega projekta

Preprost izvoz celotne projektne
dokumentacije brez napora

Enostavno načrtujte
ostale elemente

Prvorazredna podpora
Prota specialistov

Pregled

ProtaDetails je revolucionarni sistem za samodejno ustvarjanje in organiziranje vseh vaših načrtov ter dejtalov armiranobetonskih konstrukcij.

Prihranite ure načrtovanja z enostavnim izvlečkom konstrukcijskih detajlov iz ProtaStructure in jih samodejno pripnite v vaše projektne liste z glavo.

Uporabite lastnosti naprednega CAD risanja, ki je prav prilagojeno gradbenim inženirjem in poskrbi za izpopolnitev izdelave vaših načrtov.

Delajte prave rešitve s pomočjo bogatih izvlečkov in popisov materiala, ki pripomorejo višji kakovosti vaših projektov in izboljšanja vaših projektantskih storitev.

Obvladujte spremebe projekta učinkovito in brez težav s posodobitvijo vaših sprememb modela v ProtaStructure programu.

Uporabite vgrajeno ProtaDetails knjižnico makrojev komponent in blokov za hitro načrtovanje tipičnih elementov, kot so stene, stopnice, piloti in temelji.

Prihranite ure načrtovanja, oddajte projekte hitreje in bodite bolj produktivni ter dobičkonostni s pomočjo modula ProtaDetails.

Avtomatizacija detajlov
betonskih kontrukcij

ProtaDetails avtomatsko ustvari izvlečke, kosovnice in detajle iz ProtaStructure, s tem pa prihranite tisoče morebitnih delovnih ur načrtovanja gradbenih konsstrukcij.

Upravljanje načrtov

Avtomatsko razporedite vaše detajle in prereze na liste ter izkoristite prednost funkcij, kot so avtomatsko rezanje segmentov določenih elementov (nosilci in stebri ipd.) in prilagodljivo spreminjanje merila, ki pripomorejo preglednosti vaših načrtov.

Napredno risanje detajlov

Rešujte kompleksne naloge načrtovanja detajlov na način, ki bo skladen s predpisi in določbami.

Inteligentni CAD

Uporabite porilagodljivo upravljanje nastavitev za določanje izgleda vaših detajlov ali pa uporabite paleto prednastavljenih lokalnih predlog, ki so posebej prilagojene za prakso načrtovanja v vašem lokalnem področju.

Prilagodljivost

Use our flexible setting management to define how you want your details to look or use Prota’s range of country based templates especially developed to suit local drafting practices.

Ocenjevanje količin

Bodite na tekočem s stroški projekta in potrebnimi količinami armature.

Spremembe

Upravljajte in posodabljajte načrte, ko pride do sprememb v modelu.

Projektna knjižnica

Projektirajte ostale elemente, kot so podporni zidovi, stene, stopnice, temelji in piloti.

Delite

Plot directly from ProtaDetails or publish DWG drawing output directly to your preferred CAD system including AutoCAD, Microstation and Bricscsad.

Tehnološki partner

ProtaDetails je narejen s pomočjo vodilne tehnologije, ki vam pomaga, da postanete konkurenčni vodilnim birojem. Prihranite ogromne ure pri načrtovanju, oddajte projekte hitreje in bodite bolj produktivni ter dobičkonosni s pomočjo ProtaDetails.