Avtomatizirajte načrtovanje jeklenih
spojev na osnovi ProtaStructure modela

Hitro ustvarjajte ‘’smart’’
načrte jeklenih konstrukcij

Uredite, izpopolnite in dokončajte
detajle vašega projekta

Preprost izvoz celotne projektne
dokumentacije brez napora

Enostavno izdelajte kosovnice
in načrte za proizvodnjo

Prvorazredna podpora
Prota specialistov

Pregled

ProtaSteel omogoča gradbenim inženirjem in konstrukterjem načrtovati detajle jeklenih konstrukcij ter jim omogoča izdelavo načrtov jeklenih konstrukcij na visokem nivoju, in sicer v minutah.

Modele narejene v ProtStructure direktno odprite v ProtaSteel modulu in prihranite ure časa z avtomatizacijo načrtovanja obširnega nabora vijačenih in varjenih spojev po vaših željah.

Vizualizirajte in koordinirajte vaše modele v 3D okolju, dodajte detajle in v celoti kvantificirajte vrednosti ter količine v vaših projektih.

Drastično zmanjšajte čas načrtovanja konstrukcij in detajlov s pomočjo avtomatiziranega risanja kakovostnih in zanesljivih inženirskih načrtov. Povišajte produktivnost načrtovanja vaše ekpike in s tem dobičkonosnost vašega posla.

Prihranite čas projektiranja pri koordinaciji vaših projektov z ostalimi strokami in BIM platformami vključno s Tekla, Allplan in Revit programi.

IntelliConnect za
popolnoma avtomatsko
risanje jeklenih spojev

Prota uvaja revolucionarni IntelliConnect za popolnoma avtomatizirano dimenzioniranje jeklenih spojev s pomočjo enega klika. IntelliConnect funkcija avtomatsko oceni posamezne spoje po vaših željah, nato vam omogoči še določanje serije več spojev na enkrat. Naredite zanesljive kalkulacije in detajle vaših jeklenih konstrukcij s pomočjo ProtaSteel.

Avtomatizirajte
detajle jekla

Odprite ProtaStructure modele direktno v modulu ProtaSteel in začnite z urejanjem detajlov. Enostavno se premikajte po modelu v 3D okolju ali pa se osredotočite na določen element po vaši želji.

Domenzioniranje spojev

Izberite in samodejno dimenzionirajte spoje s pomočjo obširnega nabora vijačenih in varjenih spojev po vaših lokalnih predpisih.

Bljižnice za popolnoma
povezan model

Ustvarite izvedljiv, popolnoma povezan model v minutah z mogočnim IntelliConnect ukazom.

Izdelajte dokumentacijo

Izpišite obširne in zanesljive izračune ter poročila, ki dokazujejo vaše odločitve. Spremembe modela so istočasno vidne tudi v poročilih, popisih in izračunih, saj se vse avtomatsko posodablja.

Izpopolnite vaš
model

Prilagodite elemente, dodajte nove elemente in ustvarite spoje s pomočjo intuitivnih ukazov, ki zadoščajo potrebam vašega projekta.

Izris detajlov

Samodejno ustvarite načrte jeklene konstrukcije vključno s prerezi, fasadami in tlorisi ter spoji. Uporabite prilagodljive oznake in kote, ki ustrezajo vašim željam.

Kosovnice za
izdelavo elementov

Prihranite stotine ur z avtomatskim izrisom kosovnic in načrtov s CNC podatki za izrez oziroma proizvodnjo jeklenih elementov.

Delite

Natisnite načrte direktno iz ProtaSteel programa ali pa izvozite načrte v obliki DWG zapisa direktno v ProtaDetails oziroma drugo željeno CAD programsko opremo, vključno z AutoCAD, Microstation in Bricscad. Enostavno in brez napora komunicirajte in delite vaš model z ostalimi BIM programi, kot so Allplan, Revit in Tekla Structures.