Bodite hitrejši

Upravljajte spremembe na enostaven način

Izdelajte “pametne” naćrte
po hitrem postopku

Oddajte popolno projektno
dokumentacijo brez težav

Supports International
Design and Seismic codes

First class support from
Prota’s experts

Pregled

ProtaStructure je inovativna BIM rešitev za gradbene inženirje, saj omogoča modeliranje, analiziranje in projektiranje objektov na hiter in natančen način.

Na enem centralnem modelu primerjajte različne sheme in avtomatizirajte projektiranje armiranobetonskih ter jeklenih konstrukcij, tako prihranite na času in povečate dobičkonosnost projektov.

Uporabite napredne integrirane funkcije, med katerimi so množično oblikovanje elementov, 3D statičn analiza po metodi končnih elementov, faznost gradnje, potresna analiza, temeljenje in kontrole striga zaradi prečne sile.

Brez težav obvladujte spremembe in koordinirajte projekte z arhitekti, investitorji ter ostalimi projektanti z inteligentno BIM integracijo.

Izdelujte kakovostne načrte in vso projektno dokumentacijo samodejno iz ProtaStructure z uporabo modulov ProtaDetails in ProtaSteel.

Prihranite čas in povečajte dobičkonosnost s ProtaStructure.

En centralni model

Delajte na enem modelu. ProtaStructure vam omogoča, da modelirate enostavne ali kompleksne AB in jeklene konstrukcije na hiter in lahek način.

Pravi način projektiranja
konstrukcije v BIM

Uporabite prilagodljive knjižnice za paličja, nosilce in plošče, da bi ustvarili modele hitro in učinkovito.

Vodilna BIM integracija

Razvito z namenom uspešnega komuniciranja z ostalimi vodilnimi BIM sistemi, vključno z Autodesk Revit, TeklaStructures, ArchiCAD, Allplan in najnovejšimi IFC formati.

Avtomatske obtežbe

Prihranite čas z avtomatskim določanjem obtežbe in porušne linije, končnih elementov, obtežbe vetra in potresa ter z uporabo avtomatskega generiranja obtežnih kombinacij po določenih predpisih.

Napredne analize

Izkoristite prednost funkcij, kot so statika po metodi končnih elementov, toge cone, faznost gradnje, analiza potresa, nelinearni pristopi za reševanje preprostih in zapletenih projektov.

Avtomatizirano načrtovanje

V celoti avtomatsko načrtovanje jeklenih, betonskih konstrukcij in temeljev po mednarodnih predpisih, vključno z evropskimi, ameriškimi, britanskimi in potresnimi standardi.

Ekonomsko optimizirano

Uporabite interaktivne funckije, kot so samodejno ‘’grupiranje’’, ponavljajoče dimenzioniranje prerezov in združevanje sten jedra za optimizacijo projektiranja objekta. Na hitro ovrednotite ostale načine in postavljajte ugodne rešitve za vaše stranke.

Napredna potresna analiza

ProtaStructure predstavlja napredno izvajanje analiz s potresno obtežbo in tehnologijo projektiranja, ki omogoča projektantom, da samozavestno oddajo projekte, ki so skladni z aktualnimi predpisi za projektiranje potresnoodpornih konstrukcij. Prepričajte se kako lahko avtomatsko preverjanje nepravilnosti, načrtovanje po metodi nosilnosti prihranijo ure in ure časa.

Potresna analiza

Use advanced features including pushover analysis to assess and rehabilitate existing structures.

Upravljanje sprememb

Zlahka opravite z neizogibnimi spremembami projekta in hitro preverite vaš model, kjer je potrebno.

Dokumentacija pod nadzorom

Točna in jedrnata projektna dokumentacija s kakovostnimi načrti, izdelanimi s pomočjo ProtaDetail in ProtaSteel.

BIM sodelovanje je ključno

Prihranite vaš cenjen čas s koordinacijo projektov že v zgodnji fazi projektiranja z ostalimi udeleženci na projektu vključno z arhitekti in investitorji. Sinhronizirajte modele z ostalimi vodilnimi BIM platformami kot so Revit, Allplan in ArchiCAD.

Tehnološki partner

ProtaDetails je narejen s pomočjo vodilne tehnologije, ki vam pomaga, da postanete konkurenčni vodilnim birojem. Prihranite ogromne ure pri načrtovanju, oddajte projekte hitreje in bodite bolj produktivni ter dobičkonosni s pomočjo ProtaDetails.