Sinhronizacija z vodilnimi
BIM platformami brez težav

Enostaven nadzor sprememb
in posodobitev sprememb

Enostavno sodelovanje
z ostalimi projektanti

Zmanjšanje podvojenega dela
in hitrejša oddaja projektov

Maksimizacija profitabilnosti
in učinkovitosti

Prvoklasna podpora
Prota specialistov

Pregled

ProtaBIM je ustvarjen omogočati inženirjem, da zlahka komunicirajo in koordinirajo modele z ostalimi udeleženci na projektu, vključno z arhitekti, investitorji, BIM specialisti in izvajalci.

Uporaba inteligentnih knjižnic pripomore, da so lahko modeli iz ProtaStructure kompatibilni ter natančno uvoženi v ostale vodilne BIM platforme vključno s programom Autodesk Revit, brez izgube časa, ki bi ga porabili za ponovno modeliranje ali popravljanje modela.

Prihranite ure modeliranja z vašim poljubnim BIM modelirnikom ali ProtaStructure programom in enostavno delite vaš model naprej in nazaj brez omejitev. Spotoma delajte spremembe in izboljšave ter brez težav sinhronizirajte projekte, da bodo usklajeni in posodobljeni.

Hitro in učinkovito koordinirajte vaše projekte pred začetkom gradnje in prihranite ogromno izgubljenega časa ter se izognite težavam, ki bi jih bilo težko rešiti v nadaljnih fazah projekta.

Naj ostanejo vaše stranke zadovoljne, projekte ki bodo bolj dobičkonosni s pomočjo ProtaBIM pa oddajte hitreje.

Izboljšano BIM
sodelovanje

ProtaBIM prispeva, da Prota ostaja vodilni ponudnik napredne BIM tehnologije z dvosmerno povezavo pri novih verzijah Revit programa, prav tako zadnjih IFC formatov. Modeli se sinhronizirajo, spremembe projekta pa so pod nadzorom, kar ogromno izboljša usklajevanje in delotok v BIM.

Naredi spremembe

Koordinirajte spremembe ter posodobite vaš BIM model preden ga uvozite nazaj v ProtaStructure.

Sledite spremembam

Takoj poglejte kaj se je spremenilo s pomočjo intuitivnih barvnih podrobnihsporočil.

Posodobite in nadaljujte

V trenutku posodobite vaš Prota model in nadaljujte. Posodabljajte vašo projektno ekipo kadarkoli.

Najnovejši zapisi datotek

ProtaBIM podpira najnovešje zapise datotek v BIM industriji vključno z Revit-om in IFC formati, skupaj z inteligentnimi povezavami za programe kot so ETABS, SAP2000™, Sframe™, LUSAS™ in ostalimi.